EL QUIOSC ARRIBA A LLERS

El proper dijous, 24 de setembre, l’iQUIOSC arriba a Llers!

Aquest dijous, 24 de setembre, de 10 a 13:30h, podreu trobar l’iQUIOSC, el quiosc de les revistes i la premsa en català, a la Plaça del Dispensari de Llers. Visitaran el nostre poble quinzenalment, en una iniciativa per apropar les revistes en català als petits municipis que no disposen de punts de venta.

Hi podreu trobar una gran varietat de revistes en català, i ofertes i promocions molt interessants especialment pensades per a la ocasió, com la que anuncia el cartell.

L’iQUIOSC en ruta és una iniciativa de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que agrupa prop de 200 revistes de les més diverses temàtiques.

Conscients de la situació de vigilància sanitària provocada per la pandèmia de la covid-19, es prendran les prevencions necessàries per evitar aglomeracions, i la parada comptarà amb gel hidroalcohòlic. Malgrat la situació, l’APPEC no renuncia a endegar projectes necessaris, d’interès per a la comunitat i en favor de la cultura, de l’equilibri territorial i de la vitalitat dels pobles i micropobles.

Més informació: www.iquiosc.cat

 EL QUIOSC ARRIBA A LLERS